Nusrat 6.0 MOD HİLELİ APK (Para Hileli)

nusrat hilesi, nusrat apk indir, nusrat 6.0 hile apk, nusrat android apk, nusrat 6.0 mod apk, nusrat para hilesi

Merhaba arkadaşlar. Aksiyon oyun sevenler için Nusrat oyunu apk paylaşıyorum.. Android Apk oyun indirme. Nusrat hileli mod apk indirme linklerini bulabilirsiniz.

Nusrat Android Hile MOD APK indir

Hazır ol Asker! Çok zorlu bir serüvene çıkıyoruz! Görevimiz Çanakkale! Kimi zaman Nusrat Mayın Gemisiyle, gecenin zifiri karanlığında boğaza mayın döşerken, kimi zaman Düşman Ağır Zırhlılarına karşı Top bataryalarımızla cansiperane atışlarda bulunacağız. Seddülbahir sahillerini binlerce askere karşı bir avuç Mehmetçik olarak savunurken, kimi zaman da Kirte de! Arı Burnunda! Conk Bayırında! göğüs göğüse bu vatan için, bu millet için, bu ezan seslerinin susmaması için Savaşacağız! Oyunda en çok lazım olan şey tabiki para oluyor. Nusrat para hileli apk indir ve oyna. Bedava hileli apk mod indir nusrat. bol eğlenceli bu oyunda hile yapmak için aşağıdaki linkleri indiriniz ve kurulum nasıl yapılır yazımızı okuyunuz.
-----------------------------------------------------------
Nusrat 6.0 android hile mod apk artık sitemizde şimdi indirin ve oyun keyfini yaşayın. Oyunun hile mod apk indir linkleri aşağıdadır.
-----------------------------------------------------------
-OYUNDAN GÖRÜNTÜLER-


 -----------------------------------------------------------
Oyun Adı: Nusrat
Kategori: Android Oyunlar İndir
Oyun Türü: RPG
Versiyon: 6.0
Dil: Türkçe
Boyut: 67,2 MB
Dosya Türü: .apk
-------------------------------------------------------------
Aşağıdaki linklere tıklayıp Reklamı geç yaptıktan sonra gelen sayfada altta böyle bir kısım var. Dosya şifreli indirmek için buraya gelin. Şifre: apkhackindir.com yazın ve Dosyayı indir linkine tıklayınız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar